اجرای نمای ساختمان با سنگ لاشه.این نوع سنگ دارای کاربردهای بسیار زیادی در صنعت و ساختمان سازی می باشد . بر روی این سنگ ها هیچ گونه عملیاتی انجام نمی شود . از این رو در نمای ظاهری ساختمان مورداستفاده قرار می گیرد.
.نمونه ای از کاربرد سنگ لاشه و نمای دیوار
در دیوارهای سنگی لازم است قبل از هر گونه اقدام به بعضی از نکات اصولی
توجه شود. ملات بین در سنگ نباید ضخیم باشد .
حداکثر ضخامت مجاز ملات ۲ سانتیمتر است ( به استثنای دیوار
بدون رج با نمای نامرتب ) از ادامه یافتن درزهای قائم جلوگیری شود.
در ساخت دیوار سنگی هیچ گاه نباید ارتفاع سنگ ، ار عرض سنگ بزرگتر شود.
سنگ لاشه دسته دیگری از سنگهای ساختمانی است که به صورت گسترده ای
در ساخت و سازه های مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد.
در هنگام اجرای دیوار باید نخست سنگ ها را مرطوب کرده و سپس از آنها استفاده کرد .به علاوه قبل از اینکه یک سنگ کار گذاشته شود ، سطح رویی سنگ های لاشه زیرین را باید حتی المقدور تمیز کرده مختصری آب روی آن پاشیده و گردو خاک آن را تمیز کرد .
و سپس ملات را بر روی آن پخش کرد.دیوار تمام شده نیز باید متناسب با اقلیم و فصل تا مدتی پس از کار کردن مرطوب نگهداشته شود .استحکام و پایانی دیوار ها رابطه مستقیمی با بندکشی دارد لذا ضروری است پس از ساخت دیوار سنگی از مواد و مصالح مناسبی برای بندکشی استفاده شود.تصور بالا نمونه ای از اجراهای صنایع سنگ نجفی در لواسان از سنگهای لاشه ای به رنگهای پرتقالی قهوه ای قرمز و سبز کار شده و توجه داشته باشید پس از نصب سنگ در دیوار در هیچ شرایطی نباید ضربه ای به سنگ وارد شود باید توجه داشت که هر گونه تیشه کاری ، قلم کاری و نماسازی ، حتما قبل از نصب سنگ در دیوار انجام شود سنگ لاشه # سنگ قرمز # سنگ سبز # سنگ مشکی #
سنگ نجفی آماده پاسخ گویی و مشاوره به تمامی سوالات شما بازدیدکنندگان عزیز می باشد.
تماس با ما