سنگ کوهی همانطور که از نامش پیدا است سنگ کوهستانی که از دل طبیعت و معادن استخراج می شود، است ، این سنگ بسیار سنگین دارای شکل خاصی نمی باشد، اما ویژگی های مخصوص به خود را دارد که ما نیز دراین مقاله به بررسی و معرفی این سنگ می پردازیم ،

آشنایی با سنگ کوهی
آشنایی با سنگ کوهی

انواع سنگ های ورقه ای ، لاشه ، مالون ، بادبر و……زیر مجموعه سنگ های کوهی می باشند که برخی سنگ تزیینی داداش خورده هستند و برخی سنگی غیر تزیینی و دستکاری نشده می باشند .

این سنگها به صورت طبیعی ، دارای اندازه های متفاوت ، شکل های نامنظم و سنگینی هستند و حتما برای استفاده باید تراش ، بخورند و توسط انسان ها با انواع پتک ها قلم های مخصوص دستکاری شوند،

کاربردهای سنگ کوهی

این سنگ ها را می توان برای دکوراسیون فضای داخلی ساختمان ها ، نمای ساختمان ها، محوطه سازی و پیاده روها ، دیوار چینی و … استفاده کرد.

این سنگ ها از مقاومت بسیار بالایی برخورد ار هستند، اما در برخی مواقع به علت تغی ی رات جوی م مکن ا ست ، آن مقاومت اولیه را از دست بده ن د و تغییر رنگ بدهند و نرم تر شوند.

به همین دلیل اکثر اف ر ادی که از این سنگ ها برای دیوار ساختمان های خود استفاده می کنند ، باید این موضوع را در نظر داشته باشند و برای حل این مشکل چاره ای بیندیشند.

سنگ های کوهی را می توان به صورت اشکال نامنظم و یا بسیار منظمی استفاده کرد، که هر کدام بازار مخصوص به خود را دارند.

بسیاری از افراد از سنگ کوهی به دلیل رنگ های متنوع آن مانند سفید، قرمز کدر، مشکی و … در ساخت شومینه، آب نما و جدول سازی استفاده می کنند.

ساخت و طراحی آبنما های سنگی گوناگون و اجرای محوطه سازی اجرای دیوار فرزی درجه یک با سنگ مشکی میگون و زرد