هنگام ساخت دیوار باید ضخامت دیوار سنگی را حتماً در نظر گرفت این موضوع از چند جهت دارای اهمیت می باشد. هم از لحاظ استحکام و مقاومت دیوار، و هم از لحاظ عایق حرارتی بودن اهمیت ویژه ایی دارد.
ضخامت دیوار سنگی به طور اصولی، نباید از 40 سانتی متر کمتر باشد. این مقیاس با در نظر گرفتن میزان ملات به کار رفته در اصول کلی ساخت دیوار سنگی می باشد.
لازم به ذکر است که با توجه به برودت و گرما و سرمای هوا و نیاز به عایق شدن دیوار، بهتر است که ضخامت دیوار سنگی را با ملات به کار رفته، حداقل 45 سانتی متر در نظر گرفت. نکته قابل توجه آن است که ضخامت دیوار سنگی 3 برابر نسبت به دیوار آجری بیشتر می باشد.
دیوار هایی که از ملات بین سنگ ها استفاده شده است. لازم است نحوه استقرار سنگ در این دیوار ها به صورت تماس مستقیم سنگ ها با یک دیگر نباشد، و ارتباط بین سنگ ها به وسیله استفاده از ملات صورت پذیرد.به این معنی که، کاملا تمام قسمت های سنگ ها به جز نمای سنگ با ملات پوشانده شود.
یکی از نکته هایی که هنگام ساخت و ضخامت دیوار سنگی لازم است بدانیم، ضخامت ملات ما بین دو سنگ می باشد.
ضخامت دیوار سنگی
ملات های مناسب برای ساخت
علاوه بر دیوار های سنگی که به صورت خشکه چین اجرا می شوند، دیوار های سنگی دیگر هم به استفاده از ملات ما بین رج ها نیاز دارند. معمولاً دو نمونه ملات جهت اجرای دیوار سنگی استفاده می گردد.http://دیوار دیوار سنگی
ملات ماسه سیمان، که به نسبت یک به شش سیمان و ماسه می باشد، یعنی یک نسبت سیمان و شش نسبت ماسه است.
ملات باتارد دیگر ملات معمول، جهت اصول کلی ساخت دیوار سنگی می باشد. هنگام اجرای دیوار سنگی با ملات باتارد باید به ضخامت دیوار سنگی نیز توجه شود. به دلیل اینکه در ساخت دیوار از نسبت 130 کیلو گرم سیمان و 130 کیلو گرم آهک و ماسه به مقدار 1 متر مکعب استفاده می شود.
به هیچ عنوان نباید این مقدار ها افزایش یابد، دلیل آن هم این است مقاومت و استحکام سنگ از مقاومت و استحکام ملات مهم تر است. در صورتی که استحکام زیاد ملات باعث ایجاد ترک و خرد شدن در سنگ می شود. همچنین برای حفظ زیبایی نمای سنگ نحوه استقرار سنگ، و بند کشی آن از اهمیت بسیاری برخوردار است. انتخاب ملات مناسب کمک شایانی به این امر می کند.سنگ نجفی ، سنگ نجفی
سنگ نجفی آماده پاسخ گویی و مشاوره به تمامی سوالات شما بازدیدکنندگان عزیز می باشد.
تماس با ما