اجرای نمای ساختمان با سنگ لاشه؛ این نوع سنگ دارای کاربردهای بسیار زیادی در صنعت و ساختمان سازی می باشد. بر روی این سنگ ها هیچ گونه عملیاتی انجام نمی شود. از این رو در نمای ظاهری ساختمان مورداستفاده قرار می گیرد.

کاربرد سنگ لاشه نما
اجرای نمای ساختمان با سنگ لاشه

نمونه ای از کاربرد سنگ لاشه و نمای دیوار

در دیوارهای سنگی لازم است قبل از هر گونه اقدام به بعضی از نکات اصولی توجه شود. ملات در بین سنگ نباید ضخیم باشد:

  • حداکثر ضخامت مجاز ملات ۲ سانتیمتر است ( به استثنای دیوار بدون رج با نمای نامرتب ) از ادامه یافتن درزهای قائم جلوگیری شود.
  • در ساخت دیوار سنگی هیچ گاه نباید ارتفاع سنگ، ار عرض سنگ بزرگتر شود.
  • سنگ لاشه دسته دیگری از سنگهای ساختمانی است که به صورت گسترده ای در ساخت و سازه های مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد.

در هنگام اجرای دیوار باید نخست سنگ ها را مرطوب کرده و سپس از آنها استفاده کرد. به علاوه قبل از اینکه یک سنگ کار گذاشته شود، سطح رویی سنگ های لاشه زیرین را باید حتی المقدور تمیز کرده مختصری آب روی آن پاشیده و گردو خاک آن را تمیز کرد و سپس ملات را بر روی آن پخش کرد. دیوار تمام شده نیز باید متناسب با اقلیم و فصل تا مدتی پس از کار کردن مرطوب نگهداشته شود. استحکام و پایانی دیوار ها رابطه مستقیمی با بندکشی دارد لذا ضروری است پس از ساخت دیوار سنگی از مواد و مصالح مناسبی برای بندکشی استفاده شود.

تصویر بالا نمونه ای از اجراهای صنایع سنگ نجفی در لواسان از سنگهای لاشه ای به رنگ های پرتقالی، قهوه ای، قرمز و سبز کار شده می باشند. توجه داشته باشید پس از نصب سنگ در دیوار در هیچ شرایطی نباید ضربه ای به سنگ وارد شود باید توجه داشت که هر گونه تیشه کاری، قلم کاری و نماسازی، حتما قبل از نصب سنگ در دیوار انجام شود

رنگ های سنگ لاشه نما: # سنگ قرمز # سنگ سبز # سنگ مشکی #

سنگ لاشه برای نما

تا به این جای کار شما را با روش اجرای سنگ لاشه برای نما آشنا کردیم. شاید به این موضوع فکر کنید که سنگ لاشه چه تفاوتی با سنگ مالون دارد؟ باید بگوییم که سنگ لاشه تقریبا به سنگ مالون شبیه است اما سطح آن صاف و صیقلی نیست. معمولا سنگ های لاشه در لایه بندی های ضخیم تولید و عرضه می شوند. هر چه ضخامت و استحکام سنگ های لاشه بیشتر باشد، استفاده از آن در نمای ساختمان نیز راحت تر خواهد شد. در ادامه به برخی از ویژگی ها و کاربردهای این سنگ ها اشاره می کنیم.

  • علاوه بر استفاده از سنگ لاشه برای نما می توان از آن در تهیه ماسه سبک، استفاده کرد. همان طور که می دانید، ماسه سبک برای آسفالت، بتن سازی و … بسیار کاربردی است. بنابراین از سنگ لاشه می توان به طور غیر مستقیم در بتن ریزی و طراحی آسفالت نیز استفاده کرد.
  • سنگ های لاشه برای نما در ابعاد و رنگ های مختلفی ساخته می شوند. بنابراین با استفاده از آن ها دست شما برای اجرای یک طراحی منحصر به فرد، باز خواهد بود. از این سنگ ها می توان برای طراحی نمای دیوار، طراحی راه پله، طراحی نمای ساختمان و … استفاده کرد.  

خرید سنگ لاشه نما با قیمت ارزان

همان طور که می دانید، امکان خرید سنگ لاشه برای نما از چند طریق برای شما وجود دارد. یکی از این راه ها خرید سنگ از مراکز خرده فروشی است. البته روش بهتری برای خرید سنگ نمای لاشه نیز برای شما وجود دارد. بهترین راه برای دسترسی به سنگ های ارزان قیمت، مراجعه به یک مرکز تولید کننده سنگ است. با مراجعه به این مجموعه ها می توانید به سنگ هایی با کیفیت و مقرون به صرفه دست پیدا کنید. قیمت سنگ های لاشه معمولا به ازای هر متر مربع محاسبه می شود.

آشنایی با ویژگی ها و کاربردهای سنگ لاشه نما
طراحی نمای دیوار، طراحی راه پله، طراحی نمای ساختمان و … از کاربرد های سنگ لاشه نما