امروزه مصالح های متنوعی از جمله واش بتن، سرامیک، سنگ، موزاییک و.. در سایز و طرح های مختلفی جهت کف سازی وجود دارند. این تنوع ها، موجب درست شدن کف فرش هایی بسیار زیبا شده است و قدرت انتخاب معماران را افزایش داده است. اجرای کف با مصالح بستگی به مقاومت فشاری، رطوبت محیط، ابعاد محیط، موقعیت محیط، نقش و تنوع رنگ و… دارد.
کف سازی چیست؟
به هرگونه عملیات ساختمانی که روی سقف طبقه یا روی سطح زمین انجام گیرد و موجب عملکرد و کاربری فضا شود، کف سازی می گویند. اجرای کف با مصالح از اهمیت زیادی برخوردار است و باید دارای ویژگی هایی باشد. اولین ویژگی کف سازی، پایداری و استحکام می باشد. استحکام و پایداری کف سازی، در مکان هایی، بیشتر کاربرد دارد، که رفت و آمد وسایل سنگین از آن مکان، زیاد باشد. یکی دیگر از مشخصه های آن، مقاومت در برابر عبور و نفوذ مقاومت می باشد. این ویژگی در سقف، زیر زمین و سرویس های بهداشتی اهمیت زیادی دارد.
اجرای کف با مصالح
ویژگی دیگر کف سازی، این می باشد که در برابر حرارت و اصوات مقاومت داشته باشند. این ویژگی در کف سازی و پارکینگ ها مهم می باشد و باید در برابر آتش، مقاومت داشته باشند. همچنین در مکان هایی مثل کارخانه ها و ایستگاه های راه آهن، کف سازی باید دوام کافی و لازم را داشته باشند. بنابراین نتیجه میگیریم که کف سازی می تواند با توجه موقعیت مکان و نحوه استفاده از آنجا، متفاوت باشد.
انواع کف
بنا بر محل قرار گیری، کف سازی به 3 دسته تقسیم می شود که عبارت اند از: کف سازی روی بام، کف سازی بین طبقات، کف سازی روی خاک. همچنین با توجه به عملکرد آن، به 3 دسته مکان های مرطوب، مکان های خشم و مکان های ویژه تقسیم می شود. هر کدام از اینها ویژگی هایی دارند که باید هنگام کف سازی، رعایت شوند.
سنگ نجفی آماده پاسخ گویی و مشاوره به تمامی سوالات شما بازدیدکنندگان عزیز می باشد.
تماس با ما